VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder olika företagstjänster och skräddarsyr lösningar för ditt företag. Våra kunder behöver inte vända sig till andra företag, utan de kan känna sig trygga med att vi tillhandahåller de tjänster de behöver.

Vi fokuserar främst på bokföring, företagsstruktur och att hjälpa till med att starta eget företag.

Löpande Bokföring

vi gör den åt dig. Med våra bokföringstjänster får du tillgång till kompetensen, rutinerna och processerna för en riktigt effektiv bokföring.

Skatter och Deklarationer

Vi tar hand om hela din deklaration, vilket innefattar inkomstdeklarationen tillsammans med bilagor och övriga upplysningar.

Lönehantering

Vi säkerställer korrekt månadslön åt era anställda och hjälper även med hantering av semesterersättningar, traktamenten, ledigheter samt arbetsgivardeklarationer.

Vi hjälper er i alla aspekter av er redovisning.

Vi hjälper er i alla aspekter av er redovisning. Trött på att spendera timmar på pappersarbete? Financista är den smidiga lösningen som förvandlar bokföringstiden till ett fåtal minuter varje månad. Genom att arbeta helt digitalt slipper du papperskaos och möten.

Ett digitalt, webbaserat och skräddarsytt redovisningsbyrå!

Vi erbjuder en komplett lösning där du kan överlämna redovisningen till oss tryggt. Vi använder Fortnox, och du får även insyn i systemet trots att vi hanterar redovisningen. En dedikerad kontakt hos oss tar hand om dina ärenden och svarar på frågor när det behövs.

våra tjänster

Bokföring

Vi hanterar din löpande bokföring åt dig med vår kompetens och effektiva process. Med våra tjänster får du tid till det du är bäst på, medan vi tar hand om allt det praktiska. Som ditt deklarationsombud förenklar vi din vardag.

Våra tjänster inkluderar:

 • Löpande bokföring
 • Hantering av kvitton och utlägg
 • Momsrapportering (månadlig, kvartalsvis eller årlig)
 • Månadsavstämningar

Låt oss ta hand om detaljerna så att du kan fokusera på din kärnverksamhet. Med vår hjälp blir bokföring en smidig och effektiv del av din företagsstrategi.

Bokslut och Årsredovisning

Oavsett om ditt företag har en revisor eller inte, är det viktigt att genomföra bokslut. Vi finns här för att stötta dig genom att ta hand om kvartalsvisa, halvårsvisa och årliga bokslut. För att säkerställa kontrollen under året utför vi också regelbundna periodbokslut. Vi samlar in alla transaktioner som har ägt rum under räkenskapsåret och sammanställer dem i form av ett bokslut och en årsredovisning.

För att följa upp och säkerställa att verksamheten följer planen är det klokt att ha en budget eller prognos att jämföra med. Vi hjälper dig gärna med att skapa en resultat- eller likviditetsbudget.

Skattefrågor

Vi är experter på skatter och hjälper dig gärna med dina skattefrågor, inkomstdeklarationer och skattedeklarationer. Låt oss hjälpa till vid företagsöverlåtelser, planering inför bokslut och vid skatteprocesser. Vi ger dig självklart rådgivning vid olika skatteproblem. 

Konsultationer

Vi har lång erfarenhet av ekonomisk uppföljning och analys som olika budgetar, prognoser, likviditetsprognoser, nyckeltalsanalyser, lönsamhetsberäkningar och diverse kalkyler. Vi kan även hjälpa till med HR-frågor och övriga administrativa frågor. Vi kan ta ett helhetsgrepp om ni vill det och samarbetar med andra specialister vid behov. 

Ny- och Ombildning

Vi erbjuder er hjälp vid nystart av företag. Vi kan lämna råd och hjälpa till oavsett vilken företagsform ni väljer. Vid nystart av företag är det en rad viktiga frågeställningar rörande finansiering, val av företagsform, registreringar mm som skall besvaras och lösas.

Vi har stor kompetens inom detta område och kan hjälpa till och vägleda er med följande tjänster:

 • Upprättande av affärsplan
 • Registrering
 • Redovisning
 • Ekonomi
 • Skattefrågor
 • Finansiering
 • Försäkringar
 • Anställa personal
 • Kontakter med revisorer, jurister mm

Kontakta oss redan idag och boka tid för ett samtal om hur vi kan hjälpa dig.
Första timmen är kostnadsfri. Välkommen!

Hör av dig så hittar vi en lösning som passar just ditt företag!