Financista Redovisningsbyrå:

Din partner för framgångsrikt företagande

starta företag hos financista

Att starta ett eget företag är en spännande och utmanande resa, och Financista Redovisningsbyrå är här för att vara din pålitliga partner och stödja dig på vägen. Vi kan erbjuda dig expertis och skräddarsydda tjänster som hjälper dig att etablera en stark ekonomisk grund och fokusera på tillväxt och framgång.

När du väljer att starta ett företag med oss kan du förvänta dig följande fördelar:

 1. Rådgivning för företagsstruktur: Vi hjälper dig att identifiera den bästa företagsstrukturen för dina behov, vare sig det är enskild firma, aktiebolag eller annat. Vi ger dig vägledning om de olika alternativen, deras fördelar och nackdelar, och hjälper dig att fatta informerade beslut som är bäst för din verksamhet.
 2. Registrering och administration: Vi stöttar dig genom den administrativa processen för att registrera ditt företag. Vi kan hjälpa dig med att fylla i de nödvändiga dokumenten, ansöka om företagsnamn, skatte- och momsregistrering, och annan viktig administration. Vi ser till att allt går smidigt och korrekt så att du kan fokusera på att bygga ditt företag.
 3. Bokföring och redovisning: Vi tar hand om din bokföring och redovisning från dag ett. Vi skapar en skräddarsydd plan för att hantera din ekonomiska dokumentation, inklusive fakturering, leverantörsbetalningar, löner, och mer. Vi säkerställer att din bokföring är korrekt, uppdaterad och följer gällande regler och föreskrifter.
 4. Skatteplanering och rapportering: Vi hjälper dig att navigera genom det komplexa skattesystemet och utvecklar en skatteplanering som minimerar din skattebörda inom lagens ramar. Vi ansvarar även för att rapportera till myndigheter och upprätta de nödvändiga deklarationerna för att säkerställa full efterlevnad.
 5. Affärsrådgivning och tillväxtstrategier: Vi fungerar inte bara som din redovisningsbyrå, utan även som din affärspartner. Vi erbjuder rådgivning och strategiskt stöd för att hjälpa dig att utveckla din affärsverksamhet och uppnå långsiktig tillväxt. Vi analyserar din ekonomi, identifierar möjligheter och ger dig de verktyg och insikter du behöver för att fatta informerade beslut.

Starta ditt företag med Financista Redovisningsbyrå och dra nytta av vår erfarenhet, expertis och engagemang för att hjälpa dig bygga en framgångsrik verksamhet. Vi ser fram emot att bli din pålitliga partner och stödja dig på din entreprenöriella resa. Kontakta oss idag för att komma igång.

Vi hjälper dig med följande tjänster

 • registrering av bolag
 • budget att presentera till banken
 • anmälan av huvudman
 • ansökan om F-skatt
 • momsregistrering
 • registrering av arbetsgivare
 • upprätta bokföring
 • välja revisor
 • skattefrågor
 • anställa personal
 • hemsida för företag

Financista strävar vi efter att erbjuda våra kunder en komplett upplevelse genom att erbjuda ytterligare tjänster som att skapa en modern och mobilanpassad hemsida.

Vi förstår vikten av en stark digital närvaro för dagens företag. En väldesignad och användarvänlig hemsida kan vara avgörande för att locka potentiella kunder och marknadsföra ditt företag på ett effektivt sätt. Genom att erbjuda webbdesigntjänster kan vi hjälpa dig att skapa en professionell och anpassad webbplats som speglar ditt varumärke och kommunicerar din unika försäljningsproposition.

Vårt team av webbdesignexperter är väl insatta i de senaste trenderna och teknologierna inom webbutveckling. Vi kommer att samarbeta med dig för att förstå dina specifika behov och mål och skapa en hemsida som inte bara är visuellt tilltalande, utan också optimerad för att maximera användarupplevelsen och konvertera besökare till kunder.

Spara tid, räkna med Financista Kalkylatorn!

Vår ultimata verktyget för effektiv och noggrann ekonomisk beräkning.

Löneklakylatorn
momsräknare
procent räknare