Logo Financista

Financista Redovisningsbyrå – Din pålitliga partner för ekonomisk framgång

Välkommen till Financista Redovisningsbyrå! Vi är en professionell och pålitlig redovisningsbyrå som är dedikerad till att hjälpa företag som ditt att nå ekonomisk framgång. Med vårt erfarna team av redovisningsexperter och vår skräddarsydda strategi kan vi ge dig de verktyg och den kunskap som behövs för att optimera din ekonomiska hantering och fatta välgrundade affärsbeslut.

Vi förstår att företagsekonomi kan vara en komplex och tidskrävande uppgift. Genom att samarbeta med oss kan du lägga dina fokusområden på att driva och växa ditt företag, medan vi tar hand om din redovisning och ekonomi. Vi strävar efter att erbjuda effektiva och noggranna tjänster som möter dina specifika behov och hjälper dig att uppnå dina affärsmål.

Varför välja oss till din redovisning?

  • Expertis och erfarenhet: Vårt team består av kvalificerade redovisningsspecialister med gedigen kunskap och många års erfarenhet. Vi har arbetat med företag från olika branscher och storlekar, vilket ger oss en omfattande förståelse för olika affärsutmaningar och behov.
  • Skräddarsydda lösningar: Vi tror på att varje företag är unikt och förtjänar skräddarsydda lösningar. Vi tar oss tid att lyssna på dina specifika behov och mål och skapar en anpassad plan för att möta dem på bästa sätt. Oavsett om du behöver hjälp med bokföring, skatterådgivning eller ekonomisk rapportering, kommer vi att arbeta tillsammans med dig för att hitta den optimala lösningen.
  • Noggrannhet och efterlevnad: Vi värderar noggrannhet och efterlevnad högt i vårt arbete. Vårt team håller sig uppdaterat med de senaste regler och föreskrifter inom redovisnings- och skatteområdet för att säkerställa att din verksamhet följer alla gällande lagar och regler. Du kan lita på oss för att utföra dina uppgifter med precision och professionalism.
  • Personlig uppmärksamhet: Vi tror på att bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder. När du väljer Financista Redovisningsbyrå får du en dedikerad och tillgänglig kontakt som kommer att vara din bollplank och rådgivare i alla ekonomiska frågor. Vi är här för att svara på dina frågor, ge råd och stödja dig genom hela processen.

Vi använder oss av moderna tekniska verktyg och programvaror för att effektivisera och automatisera din ekonomiska hantering.

Vi finns i Stockholm, men våra tjänster köps av företag i hela landet samt internationellt.

Financista AB

E-post: info@financista.se

Telefon: 076-2975846

org.nr: 559336-8813

Adress:

HERRGÅRDSPARKEN 5
131 61 Nacka

Öppettider:

Mån – Fre: 09.00 – 17.00